Kongre Çantası İmalat

22 Eylül 2021
Kongre Çantası İmalat

Kongre çantası üretiminde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Firma olarak çanta üretiminde öncelikli işlemimiz müşterilerin ihtiyaç ve isteklerine cevap vermektir. Ön yorum olarak planan çantalarda ekstra olarak nelerin eklenebilip nelerin çanta yapısına zarar vereceği konusunda sizlere bilgilendiririz. Üretimi yapılacak kongre çantasının hangi kitleye hitap edip, ne amaçla kullanılacağını belirlemek en önemli unsur olmaktadır.

 

Kongre çantası üretiminde fiyatları etkileyen faktörler nelerdir?

Öncelikle üretimi yapılacak çantanın adet sayısı fiyatı direk etkilemektedir. Çünkü adet ne kadar yüksek olursa işçilik minimuma iner ve buda doğru orantılı olarak fiyatı düşürür. Bunların dışında kullanılacak kumaş, kumaş rengi, çantayı destekleyecek unsurlar, fermuar kalitesi, tutma sapı, çantanın iç yapısı fiyatı etkilemektedir.

 

Kongre çantası üretiminde logo yapılıyor mu?

Firma olarak üretimin yaptığımız tüm çantalarda istenildiği taktirde logo basımı yapıyoruz. Logo çeşitlerimizde transfer baskı, serigraf baskı, nakış, plastik logo, metal logo vb. bulunmaktadır. İstediğiniz renk ve kalitede logo basımını yapıyoruz. Kongre çantalarının teslim süresi ne kadardır? Ürünlerin teslim tarihini etkileyen en önemli faktör üretimi yapılacak kongre çantasının adetidir. 100 tane kongre çantasının teslim tarihi ile 10.000 çantanın teslim tarihi elbette aynı olmayacaktır. Ancak sürelerde de çok büyük fark oluşmayacaktır. Çünkü 7/24 hizmet veren ekibimiz tüm kongre çantası adetlerini kaldırabilecek potansiyele sahiptir. İstediğimiz çantayı üretebiliyormusunuz? Bu konuda firmamız gayet açık ve net. Firma olarak üretimini yapamayacağımız bir kongre çantası bulunmamakta. Eğer kafanızda belirlenen örnek bir model varsa o model üzerinden ilerleyebildiğimiz gibi sizlere fikir oluşturması açısından örnek modellerimizi sizlere incelemeniz açısından sunabiliriz. Ayrıca internet sitemizde var olan tüm çantaları inceleyebilir beğendiğiniz modelleride kodlarıyla birlikte bizlere iletebilirsiniz. Sadece kongre çantasımı üretiyorsunuz? Biz çantanın birçok kategorisinde hizmet vermekte olan bir firmayız. Kongre çantaları, seminer çantaları, fuar çantaları, sağlık çantaları, evrak çantaları, laptop çantaları, notebook çantaları, tablet kılıfları, fotoğraf makinesi çantaları, drone çantaları, postacı çantaları, anne bebek bakım çantaları, makyaj çantaları sadece bazı kategorilerimizdendir.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Alışverişinizi daha güvenli yapabilmeniz için SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.

%100 YERLİ ÜRETİM

Tüm ürünlerimiz %100 orijinal ürün garantisine sahiptir ve kendi imalatımızdır.

HIZLI TESLİMAT

Stoklu ürünlere hemen, özel üretimlere ise en kısa sürede teslimat için hazır duruma getiriliyor.

Yukarı